• PRO TV
  • Nadiana Sălăgean despre serialul VIDEOCHAT: “Este un serial cu mult umor, un umor de calitate” VIDEO

Nadiana Sălăgean despre serialul VIDEOCHAT: “Este un serial cu mult umor, un umor de calitate” VIDEO

Nadiana Sălăgean despre serialul VIDEOCHAT: “Este un serial cu mult umor, un umor de calitate” VIDEO

Actrița Nadiana Sălăgean s-a alăturat proiectului VIDEOCHAT cu mare bucurie, iubește să fie în lumina reflectoarelor, împarte cu succes cariera de televiziune cu scena teatrului și ne-a mărturisit într-un interviu exclusiv pentru protv.ro cum a primit propunerea de a juca rolul ANDREI, o mamă model și o asistentă sexy care crede cu tărie că frumusețea trebuie descoperită indiferent de vârstă.

Este o soție dedicată pentru Popovici, este capabilă oricând să se reinventeze și se ambiționează să-și convingă soțul că a găsit cheia către o nouă sursă de venit.

"Am primit vestea de a juca în acest serial cu mare bucurie, mai ales că s-a întâmplat în perioada de pandemie când toate teatrele erau închise. 

M-am bucurat foarte mult când m-a sunat Vlad Zamfirescu, regizorul, să-mi spună că are un rol pentru mine. În principiu știam despre ce este vorba, pentru că s-a lucrat la pilotul acestui serial în timp ce lucram cu Vlad și cu Alex Popa, scenaristul, la un alt serial numit "Discutabil". 

Îmi place foarte mult personajul pe care îl interpretez (Andra), sunt soția contabilului pe care îl joacă Marius Florea Vizante. Mă bucur că sunt partenera lui Vizante, pentru că joc destul de mult cu el și la Teatru și avem o relație profesională bună!"  a declarat Nadiana.  

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni