• PRO TV
  • Luminița Erga și videochat-ul în viața reală: „Acest gen de activitate poate dăuna mult sufletului”

Luminița Erga și videochat-ul în viața reală: „Acest gen de activitate poate dăuna mult sufletului”

Luminița Erga și videochat-ul în viața reală: „Acest gen de activitate poate dăuna mult sufletului”

Luminița Erga (50 de ani) a revenit pe micile ecrane după o pauză de câțiva ani. Actrița dezvăluie în acest interviu ce a făcut în tot acest timp și cât de inedit este proiectul „Videochat”.

Dacă ați urmărit serialul La Bloc, sigur vă amintiți de Suzana, prima soție a lui Nelu Curcă. Ea e, Luminița Erga, firește. Are un soț celebru, pe care lumea de pe stradă îl recunoaște drept „fundalul de la PRO TV”. Valentin Teodosiu e numele lui, dar, cum ziceam, îl știe toată lumea. Chiar și vânzătorii de flori.

La 50 de ani și mamă a două fete adolescente, Luminița Erga joacă în serialul Videochat, unde experimentează viața plină de picanterii a unor oameni care nu sunt deloc mulțumiți cu ei înșiși. În serial, actrița joacă rolul managerului unui salon de videochat, poziție cu care se crede total incompatibilă în viața reală.

„Cred că sunt mult prea sensibilă pentru genul ăsta de afacere. Cred foarte tare că acest gen de activitate poate dăuna mult sufletului, drept pentru care nu, n-aș putea face asta”, dezvăluie actrița.

Citește șiAndi Vasluianu, despre Videochat și abilitatea de a juca orice rol: „Eu nu cred în tabuuri”



Care e mesajul principal al acestui serial? Adică, ne distrează dar trebuie să fie și ceva profund, nu?

„Vedem ce se întâmplă într-o familie care are nevoie de picanterii pentru a-și anima relația, vedem ce se întâmplă cu o fată tânără, neștiutoare, cât de ușor ar putea cădea în capcana unui individ care speculează atuurile tinerelor (dar nu cade în capcana lui). Apoi vedem și relația dintre cei doi manageri ai afacerii, care și aia scârțâie, relația amoroasă dintre ei la fel, se strică. Mesajul se ramifică în mai multe direcții, e mult mai mult decât ți-ai putea imagina doar dacă auzi numele de Videochat.”

Ce părere ai de fetele care fac videochat? E și asta o meserie sau trebuie să fie disperate dacă nu au putut alege alt drum?

„Nu le judec. Cred că da, dacă te raportezi la ea strict ca la o meserie și reușești să faci diferența între interior și exterior, cred că până la urmă e un fel de actorie. Cred că sunt niște fete puternice.”

Luminița Erga: „Încerc să mă înțeleg bine cu soțul”



Actrița este căsătorită de peste 25 de ani cu actorul Valentin Teodosiu. Împreună au două fete gemene, Catinca și Irina, care acum au 15 ani. În ultimii ani a dat cam rar pe la televizor, însă spune că nu e total străină de „tubul catodic”.

„La televizor stau mult, dar în fața lui. Mă uit la alții”, mărturisește actrița.

Ce face Luminița Erga când nu joacă în filme/seriale?

„Când nu joc în seriale sau filme fac teatru. Sau gătesc, fac curat, încerc să fac educație unor fete de 15 ani și să mă înțeleg bine cu soțul. Ar fi aiurea să spun că-mi ies toate, dar eu nu mă las!”

Ce fac fetele voastre? Au scăpat de examene, nu?

„Anul trecut au avut ele examene. Anul ăsta au fost mai de capul lor, școala online nu le-a motivat într-un fel. Fac baschet, sunt amândouă la o echipă foarte bună. Au 1,80 metri înălțime, dar au și cu cine să semene, pentru că soțul are 1,92 metri”.

Videochat - o comedie de oameni mari. Sâmbăta, la ora 24.00, doar la PRO TV.



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni