• PRO TV
  • De pe scena teatrului, într-un serial la PRO TV! Interviu Exclusiv cu actrița Eva Cosac

De pe scena teatrului, într-un serial la PRO TV! Interviu Exclusiv cu actrița Eva Cosac

De pe scena teatrului, într-un serial la PRO TV! Interviu Exclusiv cu actrița Eva Cosac

În vârstă de 19 ani, Eva interpretează rolul Adelei, sora lui Cristi (Tudor Cucu Dumitrescu), o fată impulsivă care nu știe exact ce-și dorește și care e încă destul de imatură.

Studentă la actorie, pasionată de teatru și poezie, Eva Cosac a îmbrățișat cu drag proiectul serialului VIDEOCHAT încă din prima clipă. Recunoaște că a primit vestea că va juca în serial cu mari emoții, dar și cu mult entuziasm. 

A ales actoria pe când era doar un copil, pe perioada liceului a intrat în trupa de Brainstorming unde a activat timp de 4 ani, iar în clasa a 11-a a realizat că visul ei cel mai mare este acela de a deveni actriță! 

În prezent a terminat anul 1 la actorie, se descrie că o persoană deschisă, iertătoare și curajoasă, iar faptul că a obținut în rol într-un serial de televiziune a fost cel mai benefic lucru care i se putea întâmpla în perioada de pandemie, după spusele ei. 

"Am dat casting și a fost primul casting din viața mea pe care l-am și luat! M-am bucurat atât de mult! Știam de Vlad Zamfirescu, regizorul serialului, am auzit că va fi și Tudor, pe care-l cunoșteam, iar apoi am aflat ce actori mai sunt și am spus că este cel mai tare lucru care mi se întâmplă." a declarat actrița.  

Vezi materialul de mai sus! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni