• Emisiuni
  • PROFU’
  • Andi Vasluianu: “Ca profesor, pe un elev ca mine l-aș cataloga brânză bună în burduf de câine”

Andi Vasluianu: “Ca profesor, pe un elev ca mine l-aș cataloga brânză bună în burduf de câine”

Andi Vasluianu: “Ca profesor, pe un elev ca mine l-aș cataloga brânză bună în burduf de câine”

În cel mai nou serial de la PRO TV, Andi Vasluianu e singurul profesor de fizică, chimie și sport din București. E atipic, e deschis și e inspirațional. 

Dar și în viața reală, actorul povestește că “am fost foarte atras de pedagogie și am și predat o perioadă studenților de la regie film.” Motivul e unul simplu: “îmi plac oamenii. (...) Un om, dacă nu îi dai atenție, nu înflorește.”

Dacă el însuși ar fi dascalul lui Andi Vasluianu, s-ar cataloga drept: “Brânză bună în burduf de câine. Ca elev eram inteligent, dar nu prea mă pregăteam, ceea ce s-a schimbat din facultate.”


 

Legat de serialul Profu’, Andi Vasluianu are o mare dorință: “Vreau să iasă la iveală partea educațională. Să inspire profesorii să se apropie de elevi pentru că mulți sunt total neatenți la ce se întâmplă în fața lor.”
Profu’ își adună elevii și strigă catalogul, în fiecare marți, la Pro Tv. 




Rebel și carismatic, Mișu, personajul interpretat de Andi, e gata oricând să iasă din situații limită și își va scoate la înaintare armele atât în fața tinerilor pe care trebuie să-i strunească, cât și în fața Anei Casian, un profesor nou care apare în corpul profesoral. Venirea Anei va fi elementul care-i va bulversa total existența, într-o poveste de dragoste și ură palpitantă.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni